Werkwijze

Hoe wij onze projecten aanpakken

Onze werkwijze

Strategie en concept

Binnen deze fase gaan we op onderzoek uit. We helpen onze klanten om een online strategie neer te zetten. Dit bereiken we door onderzoek en groot inlevingsvermogen.

Design UX & Identiteit

Het onderzoek uit de eerste fase helpt ons bij het bepalen van nieuwe designelementen. Hierbij letten we vooral op de User Experience en User Interaction. Uiteraard houden we rekening met responsiveness. (mobiel en desktop)

Technische ontwikkeling

Tijdens deze fase komt het design tot leven. In een team van meerdere developers realiseren wij de website of webapplicatie middels de nieuwste webtechnieken zoals HTML5, CSS, jQuery, PHP en meer. Bewaking van de details staat bij ons op nummer 1.

Uitrol en begeleiding

Staan alle puntjes op de i? Goed, dan zorgen we uiteraard ook voor een goede afronding van het project. Hierbij zorgen we voor een naadloze aansluiting op de oude situatie. Klaar voor de toekomst.

Last but not least

De ontwikkeling van het web staat nooit stil. Wij zorgen voor u dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. We bieden daarom ook onderhoud aan en kunnen u altijd adviseren en ontzorgen.