Q-Park bezit, exploiteert of beheert circa 5.800 parkeerfaciliteiten met circa 800.000 parkeerplaatsen in tien Europese landen: Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park heeft een hybride bedrijfsprofiel als vastgoedeigenaar en operationeel bedrijf. Q-park richt zich vooral ook op de dienstverlening voor parkeergarages. 

In 2016 is voor Q-Park voor de HR afdeling een applicatie ontwikkeld om de voortgang van medewerkers te kunnen vastleggen. Het is mogelijk om jaargesprekken vast te leggen en van beide kanten te ondertekenen, doelen en acties te plannen en een rapportage in te zien. Na twee jaar waren zij toe aan een aantal uitbreidingen op deze applicatie. 

Uitdaging

In 2016 is voor Q-Park voor de HR afdeling een applicatie ontwikkeld om de voortgang van medewerkers te kunnen vastleggen. Na twee jaar waren zij toe aan een aantal opbreidingen op deze applicatie.

Oplossing

PM Creations heeft de doorontwikkeling van de applicatie gerealiseerd en heeft in overleg met Q-Park vele functionaliteiten toegevoegd aan de applicatie. Deze is vervolgens uitvoerig getest en was hiermee klaar voor de nieuwe set jaargesprekken van 2018.

Opdrachtgever

Qpark

Ervaringen van de developers

Het doorontwikkelen van deze applicatie was een erg leerzaam traject. De gemaakte wijzigingen moesten goed aansluiten op de bestaande delen van de applicatie. Het contact met Qpark was erg nauw waardoor we snel konden schakelen en testen. Het resultaat is een vernieuwde applicatie welke volledig voldoet aan de wensen van Qpark.

Mitch Bergmans – Developer

Design

PM Creations heeft de doorontwikkeling van de applicatie gerealiseerd en heeft in overleg met Q-Park vele functionaliteiten toegevoegd aan de applicatie. Deze is vervolgens uitvoerig getest en was hiermee klaar voor de jaargesprekken van 2018.

Ontwikkeling

Om het systeem zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, is er gekozen voor een template die aansluit bij de eisen en de wensen van Q-Park. Er is gekozen om een bestaande template te hergebruiken en de huisstijl aan te passen naar de look&feel van Q-Park.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!