PWCo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche en is daarmee een betrouwbare partner in de innovatie van BI, dashboarding, robotisering, inrichting van KPI’s en het maken van rapportages.

 

PWCo zocht voor hun nieuwe website een manier om zichzelf meer te presenteren vanuit haar succesverhalen. PM-Creations is hiermee aan de slag gegaan door zich in te lezen in deze verhalen, en deze op een goede manier te presenteren op de nieuwe website.

 

 

Opdrachtgever

Ponthus Wolfs Consultancy

Ervaring van onze developers

“Voor de ontwikkeling van de website moesten we als developers echt ‘out of the box’ denken. Door goed contact met de klant zijn we tot een resultaat gekomen waar we allemaal trots op kunnen zijn!”

Judith Otten – Developer

Design

Omdat PWCo wenste dat haar succesverhalen meer naar voren zouden komen op de nieuwe website, is gekozen om de meest recente gelijk te presenteren aan de gebruiker van de website. Zij krijgen gelijk een indruk van wat PWCo gedaan heeft voor klanten en dus ook eventueel voor hun zou kunnen betekenen.
Voor de opmaak is de huisstijl van PWCo aangehouden, de drie kleuren uit het logo. Om hun markt te benadrukken is in de headers gebruik gemaakt van foto’s van gebouwen.
Het verdere design is zo strak mogelijk gehouden, om de professionaliteit uit te stralen die PWCo bezit!

 

Ontwikkeling

De website van PWCo is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en PWCo, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor PWCo.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!