Ponthus zet haar consultants in op het snijvlak van organisatie, systemen en processen. Wij helpen de klant met het organiseren, optimaliseren en innoveren van haar digitale transformatie.

Ponthus zocht voor hun nieuwe website een manier om zichzelf meer te presenteren vanuit haar succesverhalen. PM-Creations is hiermee aan de slag gegaan door zich in te lezen in deze verhalen, en deze op een goede manier te presenteren op de nieuwe website.

 

 

Opdrachtgever

Ponthus

Ervaring van onze developers

“De ontwikkeling van een website is vaak een lang traject, maar door contact met de klant te behouden en feedback te krijgen van een compleet team komt er een mooi resultaat tot stand.”

Kevin Stevelmans – Developer

Design

Omdat Ponthus wenste dat haar succesverhalen meer naar voren zouden komen op de nieuwe website, is gekozen om de meest recente gelijk te presenteren aan de gebruiker van de website. Zij krijgen gelijk een indruk van wat Ponthus gedaan heeft voor klanten en dus ook eventueel voor hun zou kunnen betekenen.
Voor de opmaak is de huisstijl van Ponthus aangehouden, de kleur uit het logo, en complementaire kleuren hiervoor.

Het verdere design is zo strak mogelijk gehouden, om de professionaliteit uit te stralen die Ponthus bezit!

 

Ontwikkeling

De website van Ponthus is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en Ponthus, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor Ponthus.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!