Palette is een krachtige samenwerking van ervaren professionals in HRM, Skills & knowledge management, learning & development ‘en IT. Palette combineert dit met jarenlange senior-management ervaring in operationeel management. Palette kent ‘beide kanten van tafel’ en weet toegevoegde waarde te creëren op basis van vakkennis en concrete business ervaring. 

 

 

Opdrachtgever

Palette SID

Ervaring van onze developers

“Het ontwikkelen van de website van Palette-SID was voornamelijk een uitdaging op design gebied. Met mijn mede stagiaires zijn we tot een mooi resultaat gekomen.”

Judith Otten – Developer

Design

Palette SID wenste voor hun nieuwe website de huidige content te behouden, maar deze van een nieuw jasje te voorzien. Onze stagiaires hebben hun creativiteit ingezet om de website dynamischer en makkelijker voor het oog te maken!

 

Ontwikkeling

De website van Ponthus is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en Ponthus, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor Ponthus.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!