NIEBO® levert professionele maatwerk oplossingen aan bedrijven en overheids/- onderwijsinstellingen die een tijdelijke behoefte hebben aan uitbreiding van hun keuken capaciteit. 

De vroegere website van Niebo was aan vervanging toe. Daarom heeft PM Creations B.V. de opdracht gekregen om een nieuwe website te ontwikkelen. Van belang was dat alle producten van NIEBO duidelijk geetgeëtaleerdaleerd zouden worden en daarnaast een doorkijk geven naar het type projecten dat NIEBO aan kan.


 

 

Opdrachtgever

Niebo

Ervaringen van de developers

“De ontwikkeling van de nieuwe website voor NIEBO bracht verschillende mooie uitdagingen met zich mee. Zoals het omzetten van een strak design naar een volledige werkende responsieve website. Maar ook de ontwikkeling van verschillende plug-ins voor het beheren van NIEBO’s producten en project. Dit alles is ontwikkeld binnen October CMS, wat het beheer van de nieuwe website eenvoudig maakt.”

Tom Schmitz – Developer

Design

Er is gekozen om een maatwerk design te maken voor de nieuwe website voor NIEBO. Niet alleen voor desktop, ook voor mobiele telefoon en tablet is een apart design gemaakt zodat de responsiveness gewaarborgd kon worden.

Ontwikkeling

Er is gekozen voor toepassing van het OctoberCMS, dit CMS is flexibel voor maatwerk websites. Er wordt in de basis rekening gehouden met meertaligheid, voor een internationaal bedrijf zoals NIEBO een pré.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!