Samenwerking van bedrijven met focus gericht op rendementsverbetering door de inzet van branchespecifieke kennis, vakexperts, nieuwe technologie├źn/ontwikkelingen en de nieuwe generatie

 

 

 

Opdrachtgever

Next Generation Coalition

Ervaring van onze developers

“Alle websites van P.M. Creations B.V. worden op maat gemaakt. Maar deze website was een speciaal geval. Doordat de Next Generation Coalition een samenwerking is tussen hoofdbedrijven en partnerbedrijven moesten wij een andere oplossing vinden waarbij dit werd aangetoond.”

Kevin Stevelmans – Developer

Design

Op de website van Next Generation Coalition moesten alle entiteiten en hun rollen duidelijk naar voren komen. Gekozen is voor een design waar de hoofdbedrijven, of losse entiteiten, bovenaan komen te staan, en de partnerbedrijven te zien zijn door middel van een uitklapmenu.

 

Ontwikkeling

De website van Next Generation Coalition is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en Ponthus, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor Next Generation Coalition.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!