Limburg Circulair staat voor de ontwikkeling en educatie rondom de circulaire economie. In Limburg, met Limburgse organisaties, maar zeker ook daarbuiten. Verbinden en uitbreiden is hierbij het thema. Wij benaderen de circulaire economie als innovatie, zoals we ook hebben laten zien tijdens het Weekend van de Wetenschap. Het moet leiden tot nieuwe economische activiteiten en nieuwe werkgelegenheid. Tevens willen we jonge generaties klaarstomen voor deze nieuwe manier van denken, deze nieuwe economie.

 

 

 

Opdrachtgever

Limburg Circulair

Ervaring van onze developers

β€œDe website van Limburg Circulair was voorheen, op een aantal aandachtspuntjes na, een prima website om te zien. Het lastige werk begon tijdens het onderhouden van de website en haar content. Door het gebruik maken van een zogeheten Front-end Builder is onderhouden een stuk gemakkelijker geworden en zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider dan voorheen.”

Glenn Ophelders – Developer

Design

Voor Limburg Circulair was geen plan voor het ontwikkelen van een nieuw design of nieuwe content, enkel om de bestaande fouten eruit te halen. Het design is nagenoeg hetzelfde gebleven, maar beter werkend gemaakt.

 

Ontwikkeling

De website van Limburg Circulair is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en Ponthus, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor Limburg Circulair.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!