Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.  Het motto van Kiwanis is “serving the children of the world”. Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Kiwanis bestaat uit verschillende Kiwanis Clubs. Voor de Kiwanis Land van Gulik club uit Sittard moest een nieuwe website worden ontwikkeld. De oude website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. De nieuwe website moest vooral worden toegespitst op de evenementen die Kiwanis Land van Gulik organiseert voor verschillende goede doelen.

 

Opdrachtgever

Kiwanis

Ervaringen van de developers

“Kiwanis had een sterk verouderde en redelijk saaie website. De uitdaging was vooral om een modern ogende website te ontwikkelen welke wel voldeed aan het (wereldwijde) Kiwanis Brandbook. Het resultaat is een leuke speelse maar toch duidelijke website. Van alle Kiwanis Serviceclubs zal dit een van de meest moderne en mooie websites zijn.”

Mitch Bergmans – Developer

Design

Kiwanis Land van Gulik vroeg om een ‘speels’ maar duidelijk design. Middels strakke blokken van verschillend formaat op de homepagina wordt een speels effect gecreëerd zonder afbraak te doen aan de leesbaarheid van de informatie. Vanuit de homepagina kan er snel doorgeklikt worden naar de op dat moment relevante evenementen. Voor het kleurgebruik en de logo’s was het erg belangrijk om de richtlijnen van het brandbook van het wereldwijde Kiwanis aan te houden.

Ontwikkeling

De website van Kiwanis maakt gebruik van WordPress. Kiwanis kan gemakkelijk wijzigingen doorvoeren, wat erg belangrijk is bij een website waarop jaarlijks nieuwe evenementen geplaatst worden.

Click Here

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!