GoodMoovs maakt elektrische (deel)voertuigen gemakkelijk, betrouwbaar en snel toegankelijk via web en smartphone. Het doel is om daadwerkelijk elektrische deelmobiliteit te gaan gebruiken en gedragsverandering te stimuleren. Hiermee biedt GoodMoovs een unieke oplossing voor complexe mobiliteitsvraagstukken. Ook willen ze de CO2-uitstoot reduceren door de elektrische voertuigen op te laden met duurzaam opgewekte elektriciteit.

 

Voor GoodMoovs wordt er samen met Mediatastisch gewerkt aan de doorontwikkeling van de webapplicatie en de mobiele applicaties. Ook is er een API gebouwd om via andere platformen te reserveren en rijden. Het webplatform is voor zowel de eindgebruiker als GoodMoovs zelf ontwikkeld. Deze bevat namelijk buiten de mogelijkheid om te resereren vooral ook analyse en rapportagemogelijkheden voor GoodMoovs. Tevens worden alle belangrijke instellingen hier geregeld. De mobiele applicaties zijn vooral gericht op de eindgebruiker om te reserveren, openen en sluiten, en schade te melden.

Opdrachtgever

Goodmoovs

Ervaringen van de developers

“GoodMoovs is een duurzame partner sinds 2014, sinds deze tijd ontwikkelen we op wekelijkse basis met plezier aan de native apps (iOS en Android) en het maatwerk platform (web). In sprints van 2 weken ontwikkelen we met een team van vier developers aan steeds nieuwe en uitdagende functionaliteiten waarbij het gebruikersgemak voor eindgebruikers als belangrijkste missie gezien wordt”

Thijs Bour – Managing partner en Developer

Design

Het ontwerp van de applicaties is in nauwe samenwerking met GoodMoovs gerealiseerd. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw ontwerp van de mobiele applicatie om de gebruiker nog gemakkelijker te laten reserveren en rijden.

Ontwikkeling

Voor GoodMoovs werken PM Creations en Mediatastisch samen in sprints. Per twee wekelijkse sprints wordt er gewerkt aan wijzigingen en toevoegingen voor de webapplicatie en de mobiele applicaties. Zo blijven deze up-to-date en volledig naar wens van GoodMoovs. Iedere week hebben wij tevens een gezamenlijke ontwikkelsessie tussen GoodMoovs, Mediatastisch en P.M. Creations B.V.. Door dit nauwe contact kunnen we snel en gemakkelijk in overleg wijzigingen en toevoegingen doorvoeren. De GoodMoovs applicatie is voornamelijk ontwikkeld middels een maatwerk CMS. De mobiele apps zijn native ontwikkeld in JAVA (Android) en Swift (iOS).

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!