COFA zorgt ervoor dat producten worden teruggehaald en gerecycled. Het gaat hierbij om nieuw ontwikkelde, circulaire, maar ook bestaande, niet-circulaire producten. Bij deze laatste categorie letten wij erop dat ze voldoen aan kwaliteitscriteria om weer in een volgende gebruiksfase te kunnen worden ingezet. Op deze manier maken zij de transitie naar een circulaire economie, stap voor stap. 

 

 

Opdrachtgever

Circular Cofa

Wat vindt Circular Cofa van ons?

“De website van Circular Cofa was voorheen, op een aantal aandachtspuntjes na, een prima website om te zien. Het lastige werk begon tijdens het onderhouden van de website en haar content. Door het gebruik maken van een zogeheten Front-end Builder is onderhouden een stuk gemakkelijker geworden en zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider dan voorheen.”

Glenn Ophelders – Developer

Design

Aan de website van Circular Cofa hoefde aan design en content niet veel te veranderen, enkel fouten hoefden uit de website gehaald te worden. Wel is de website omgezet naar een nieuw thema, waardoor het voor de admin makkelijker wordt om de website aan te passen en up-to-date te houden.

 

Ontwikkeling

De website van Circular Cofa is, onder toeziend oog van de medewerkers van PM-Creations en Ponthus, ontwikkeld door stagiaires Applicatie- en mediaontwikkeling. Met hun ‘jonge’ blik hebben zij een fris nieuw uiterlijk kunnen geven aan de nieuwe website voor Circular Cofa.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!