Cirmar levert applicaties om de circulaire economie in de praktijk te brengen. Voor elk onderdeel van de cirkel heeft Cirmar een applicatie bedacht. Deze applicaties zijn vervolgens ontwikkeld door PM Creations. De applicaties ondersteunen bedrijven in het inzichtelijk houden van haar producten in de circulaire economie. Producten krijgen een digitaal C_Passport, worden gevolgd in de C_Bank, en worden weer retour genomen met behulp van C_Reverse. Middels C_Dashboard kunnen bedrijven zien hoe circulair zij bezig zijn.

Opdrachtgever

Cirmar

Ervaringen van de developers

Het ontwikkelen van Cirmar is en blijft een grote uitdaging. De Cirmar applicaties blijven vernieuwen omdat de Ciculaire economie ook steeds in ontwikkeling is. We denken bij het ontwikkelen goed mee met Cirmar en brengen onze ideeën aan het licht. Hierdoor creeën we echt een unieke samenwerking om met als doel een vernieuwende en inovatieve applicatie neer te zetten.

Mitch Bergmans & Chris America – Developers

Design

Voor Cirmar wordt een uniform design gebruikt. Alle apps zien er hetzelfde uit om de consistentie te waarborgen. In de nabije toekomst staat een redesign geplant om de applicaties gelikt uit te laten zien.

Ontwikkeling

Omdat de circulaire economie nog in ontwikkeling is blijven ook deze apps steeds in ontwikkeling. Er worden steeds nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Cirmar. De eerste versies komen voort uit een stageopdracht. In de loop der tijd zijn deze enorm uitgebracht en volledig naar wens van Cirmar gebouwd. Cirmar en PM Creations hebben een unieke samenwerking. PM Creations is nauw betrokken bij de werkzaamheden van Cirmar en voorziet Cirmar en haar klanten van advies tijdens de aansluiting bij de Cirmar applicaties.

Nieuwsgierig geworden?

We helpen u graag verder middels een vrijblijvend gesprek. Of wilt u weten hoeveel een applicatie of website zal kosten.

Vraag een offerte aan!